Close Button

Bestik

Gratis fragt Kundeservice

Gå til hovedindhold »

0,00 DKK
Bestik og bestiksæt
 
Magnum

Stelton Magnum Bestik

Stelton Magnum bestik Køb i dag og få fri levering!
Stelton Magnum bestik blev lanceret i 1968 og er designet af Don Wallance. Alle skafterne på Stelton Magnum bestik har den karakteristiske ellipseform, som ikke kun er praktisk i brug, men som også har en flot silhuet, når bestikket ligger på bordet. Køb Stelton Magnum bestik i dag og få gratis levering.

Stelton Magnum Bestik

Designer:

Don Wallance

Designet af Don Wallance. Don Wallance blev født i Queens, New York i 1909. Han dimitterede fra New York University i 1930. Efterfølgende rejste han rundt i Nordeuropa hvor han endte med at læse International style design and architecture. Han vendte tilbage til USA hvor han arbejdede for sin far som var ejer af en møbel forretning. Han designede masse producerede møbler for de familier hvis sønner gjorde tjeneste under 2.verdenskrig. Hans designs er udstillet på bl.a. MoMMA og Cooper-Hewitt National Museum of design i New York. Han dør i 1990 af hjertestop.
<h2>Don Wallance</h2>

Magnum er designet af Don Wallance i 1968 og er kendetegnet ved store buet og det runde knivblad. Bestikket er fremstillet af rustfrit 18/8 stål og er satin poleret. Bestikket tåler Opvaskemaskine.

Popup Table Bestiksaet Logo