Close Button

Bestik

Gratis fragt Kundeservice

Gå til hovedindhold »

0,00 DKK
Bestik og bestiksæt
 
Aztec

Stelton Aztec Bestik

Stelton Aztec bestik - Få fragtfri levering i dag!
Stelton Aztec bestik er designet i 1965 af Don Wallance, som var en af USA´s bedst kendte designer for bl.a. sine bestikdesigns. Med Stelton Aztec bestik serien har Don Wallance skabt et smukt bestik med fine detajler. Køb Stelton Aztec bestik i dag og få gratis levering!

Stelton Aztec Bestik

Designer:

Don Wallance

Designet af Don Wallance. Don Wallance blev født i Queens, New York i 1909. Han dimitterede fra New York University i 1930. Efterfølgende rejste han rundt i Nordeuropa hvor han endte med at læse International style design and Architecture. Han vendte tilbage til USA hvor han arbejdede for sin far som var ejer af en møbel forretning. Han designede masse producerede møbler for de familier hvis sønner gjorde tjeneste under 2.verdenskrig. Hans designs er udstille på bl.a. MoMMA og Cooper-Hewitt National Museum of design i New York. Han dør i 1990 af hjertestop.
<h2>Don Wallance</h2>

Aztec er designet af Don Wallance i 1965 og er et klassisk eksempel på design fra tiden. Bestikket er fremstillet af rustfrit 18/8 stål og er satin poleret. Bestikket tåler opvaskemaskine.

Popup Table Bestiksaet Logo