Close Button

Bestik

Gratis fragt Kundeservice

Gå til hovedindhold »

0,00 DKK
Bestik og bestiksæt
 

OM BESTIKSÆT.dk

Bestiksæt.dk er Danmarks største webshop med salg af bestiksæt. Vi har kontor på Købmagergade i København, hvor vi driver bestiksæt.dk fra dejlige lyse og inspirerende lokaler.

Bestiksæt.dk er drevet og ejet af Copenhagen Cutlery A/S, som er et 100% danskejet aktieselskab. Copenhagen Cutlery A/S er drevet af nogle af Danmarks mest erfarne personer indenfor online detailhandel i løbet af de seneste 10 år.

Selskabet Copenhagen Cutlery A/S har en triple A-rating, som er udtryk for at selskabet har den højest mulige kreditværdighed. Dette muliggør at du kan være tryg når du handler hos os på bestiksaet.dk.

Firmainformationer

Bestiksæt.dk

Copenhagen Cutlery A/S

Suomisvej 4

1927 Frederiksberg C

E-mail til kundesupport: service@copenhagencutlery.com

CVR. NR.: 32 29 04 26

Spørgsmål og kontaktinfo

På bestiksaet.dk er der uanset ordrestørrelsen mulighed for at få leveret Gratis. Vi betaler for fragten i fald du vælger at få leveret med Post Danmark til dit nærmeste posthus eller postbutik. Hvis du ønsker at få leveret til din husdør eller til din arbejdsplads er det naturligvis også muligt - her opkræver vi dog et lille fragtgebyr uanset pakkens størrelse eller vægt.

Har du et spørgsmål så tag et kig i vores FAQ, hvor vi har forsøgt at svare på de spørgsmål vi ofte får stillet vedr. køb af varer, levering, returnering m.v.. Du er også meget velkommen til at skrive til os på service@copenhagencutlery.com 

FAQ
Popup Table Bestiksaet Logo