Close button

Bestik

Gratis fragt Kundeservice

Gå til hovedindhold »

0,00 DKK
Bestik og bestiksæt
7.497,00 DKK
4.999,00 DKK
33%
Laguiole (2,5mm) Mixed Wood bestik 18 stk.

Laguiole (2,5mm) Mixed Wood bestik 18 stk.

I Auvergne distriktet i hjertet af Frankrig ligger den lille traditionsrige by Laguiole. Her er der siden starten af 1800-tallet blevet håndlavet steakknive i højeste kvalitet. Det velkendte design er kendt i hele verden, og har afledt inspiration til mange masseproducerede steakknive i dag. Den ægte Laguiole kvalitet og ånd, har dog vist sig umulig at efterligne..


Laguiole Mixed Wood bestik består af 18 unikke laguioleknive, som er håndlavet i følgende materialer:

Oliventræ
- Oliventræ har en cremet eller gul-agtig brun farve. Oliventræ er kendt for at være utroligt hårdfør og bruges i mange højkvalitetspordukter.

Enebær
- Enebærtræet kommer fra det Sydvestlige USA og Mexico. Træets hårdhed er i den blødere ende, hvilket gør den enkelte kniv mere unik med alderen.
Farven er lysebrun med individuelle mønstre i årene.
.
Wenge
- Wengetræet som er en utrolig lækker eksotisk afrikansk træsort, har en mørk chokoladebrun farve. Mønsteret er takket med lysebrune regelmæssige områder.

Bubinga
- Bubinga er ligesom wengetræet importeret fra det afrikanske kontinent. Det er en anelse lysere end Wenge. Farven er rødlig brun og med mørkere lilla eller sorte streger.

Eg
- Eg har en lys til medium brunlig farve. Egetræet stammer primært fra det nordlige og østlige USA, og præsenterer ligesom enebær den mere bløde og fleksible del af sættet.

Rosentræ
- Det eksklusive rosentræ er importeret fra Sydamerika. Farven på træet er rødlig brun farve med mørkere kontraster i årene. Rosentræ er næsten dobbelt så hårdført som egetræ, og er derfor utrolig slidstærkt.

En tykkelse på 2,5 mm. i knivbladet er en super kvalitet ift. kopier af Laguiole der normalt kun er omkring 1,0-1,2 mm
Brand: Jean Dubost Laguiole
  • VI TILBYDER Gratis levering 21 dages returret 2 års reklamationsret
  • KUNDESUPPORT Telefon: 33 28 43 28 kundeservice@bestiksaet.dk
  • VI MODTAGER Credit card
 
 

Har du et spørgsmål som vi kan hjælpe med?

Ring til vores kundeservice på 42 46 31 81 og sig hej eller klik på knappen nedenfor for at sende en besked til os.

Tak for dine info.
Tak for din henvendelse. Vi vender tilbage hurtigst muligt. Ønsker du svar med det samme kan du også ringe til os på 42463181.