Close Button

Bestik

Gratis fragt Kundeservice

Gå til hovedindhold »

0,00 DKK
Bestik og bestiksæt
 

Handelsbetingelser hos ’Bestiksæt.dk’

1. Mulighed for Gratis fragt på alle ordrer

Hos bestiksaet.dk syntes vi, at det er vigtigt at der på alle ordrer er mulighed for at få leveret Gratis. Derfor har vi valgt at betale for fragten i fald du vælger at få leveret med Post Danmark til dit nærmeste posthus eller postbutik. Hvis du ønsker at få leveret til din husdør eller til dit arbejde er det naturligvis også muligt - her opkræver vi dog et lille fragtgebyr uanset pakkens størrelse eller vægt.

2. Retur- og ombytningsret

Skulle du mod forventning fortryde dit køb, kan enhver vare returneres indenfor 14 dage fra den dato du har modtaget din vare og få pengene for købet retur. Ønsker du at fortryde dit skal køb skal du senest 14 dage efter du har modtaget varen have returneret denne vare til bestiksæt.dk. Varen kan returneres under forudsætning af, at varen returneres i samme stand og i samme originale emballage som da du fik den.

Hvis du ønsker at anvende din fortrydelsesret vil vi indenfor 14 dage tilbagebetale hele det beløb, som du har betalt, inklusiv forsendelsesomkostningerne til fremsendelse af varen – dog skal du selv betale for forsendelsesomkostningerne i forbindelse med returnering af varen. Hvis du har købt flere varer, men kun returnerer nogle af varerne tilbagebetales kun det fulde beløb som du har betalt for de returnerede varer - vi returnerer i denne forbindelse ikke fragtbeløb. Du bliver således stillet som om du oprindeligt kun havde købt de varer, som du ikke refunderer.

Hvis varens kvalitet er forringet på grund af brug kan vi nægte at tilbagebetale beløbet eller opkræve et beløb for den værdiforringelse som produktet har fået. Hvis produktet har været brugt kan vi derfor ikke refundere beløbet til din konto.

Bestiksaet.dk dækker omkostninger til returnering hvis årsagen til returneringen skyldes en fejl fra vores side - eksempelvis hvis vi har leveret et andet produkt end det du har bestilt. Når vi har modtaget bestikket retur i ubrugt tilstand vil vi refundere beløbet indenfor 14 dage til det betalingskort du har brugt ved købet.

Ønskes en ombytning af varen til et andet bestiksæt skal du blot foretage et nyt køb på webshoppen, så sender vi det bestik med det samme og refunderer pengene for det første købte bestiksæt når det er modtaget retur.

3. Reklamationsmuligheder

Reklamationsretten

Reklamationsretten betyder, at du kan klage over fejl og mangler, der viser sig på op til 24 måneder efter, at du modtog varen. Reklamationsretten bortfalder, hvis manglen er forårsaget af køber.

Det er endvidere en forudsætning, at manglen var til stede, da du modtog varen første gang. Du skal reklamere inden rimelig tid efter, du har konstateret manglen.

Hvis du ønsker at reklamere over et produkt har købt skal du sende en e-mail til kundeservice@bestiksaet.dk. Kundeservice vil herefter tage hånd om din reklamation.

Vi vil som udgangspunkt forsøge at afhjælpe manglen eller levere en ny mangelfri vare, hvis forudsætningerne for ombytning er tilstede. Bestiksæt.dk kan dog også vælge at udbetale det beløb, som du har betalt for varen.

Afhjælpning af manglen, ombytning eller udbetaling af købsbeløb forudsætter, at reklamationen er berettiget og at afhjælpningen eller omleveringen ikke medfører uforholdsmæssige omkostninger.

4. Varemodtagelse

Alle bestiksæt.dk's ordrer bliver i Danmark leveret af Post Danmark eller GLS.

Har varen taget skade under transporten?
Når du modtager din vare, skal du huske at se efter for synlige skader på indpakningen. Hvis emballagen er beskadiget, skal du kvittere for modtagelsen med forbehold for eventuelle skader på indholdet - eller du kan helt nægte at modtage varen. Har du mistanke om, at varen har taget skade under transporten, skal du kontakte os indenfor 2 hverdage så vi kan nå at følge op på sagen.

Som udgangspunkt skal du aldrig kvittere for en vare, som du mener ikke lever op til det bestilte. Hvis emballagen er intakt, men du alligevel finder varen beskadiget eller defekt efter udpakning, skal du anmelde det til Bestiksæt.dk's kundeservice hurtigt muligt.

5. Forbehold

Vi opretter løbende nye produkter og engang imellem sker det, at vi kommer til at lave en tastefejl, at vi har lavet en fejl i vores lageroptælling eller en leverandør pludselig ikke kan levere. Derfor tager vi forbehold for tastefejl, prisfejl, moms- og afgiftsændringer, udsolgte / udgåede varer og leveringssvigt fra vores leverandører.

6. Ønsker du at klage over dit køb eller give os ris eller ros?

Vi forsøger hver dag at gøre vores bedste og leve op til de forventninger du som kunde med rette skal kunne have til os. Hvis du ønsker at klage over dit køb eller blot give os feedback med ris eller ros vil vi meget gerne høre fra dig. Du skal i givet rette henvendelse til os på service@copenhagencutlery.com.

7. Lovgrundlag

Alle køb på bestiksaet.dk baseres på den lov som gælder i Danmark

8. Afgivelse af oplysninger ifm. dit køb

I forbindelse med dit køb afgiver du din e-mail adresse, navn og adresse. Vi gemmer dine personlige oplysninger, når du foretager et køb hos os for at kunne servicere dig bedst muligt ifm. dit køb. Du kan læse om vores persondatapolitik her.

9. Firmainfo

Bestiksæt.dk er drevet og ejet af Copenhagen Cutlery A/S, som er et 100% danskejet aktieselskab. Copenhagen Cutlery A/S er ejet og drevet af nogle af Danmarks mest erfarne personer indenfor online markedsføring og online detailhandel i løbet af de seneste 10 år. Du kan læse mere om Copenhagen Cutlery på copenhagencutlery.com.

Hvis du har nogle spørgsmål til vores handelsbetingelser, levering m.v. er du meget velkommen til at ringe til os eller skrive en e-mail. Du kan se vores kontaktoplysninger nedenfor:

Bestiksæt.dk

Copenhagen Cutlery A/S

Suomisvej 4

1927 Frederiksberg C

E-mail til kundesupport: service@copenhagencutlery.com

CVR. NR.: 32 29 04 26

Popup Table Bestiksaet Logo